divendres, 11 de gener del 2013

Back to Heaven



Poc a poc, els nervis desfermats a ran del llençament de la marca Minairons Miniatures van remetent, i en conseqüència la meva situació anímica personal es va normalitzant progressivament. Una bona mostra d'això és que durant el mes de Desembre vaig poder reprendre amb normalitat el meu passatemps preferit --pintar figures! El llarg silenci que envoltava aquest blog està arribant a la seva fi, doncs. En el decurs d'aquest recent intèrval de temps, he tingut temps de finalitzar unes quantes unitats, que ben aviat us podré mostrar.

Mentrestant, us volia mostrar el meu racó personal de pintura, que ocupa una part de les golfes de casa, en companyia de la major part de la nostra biblioteca --més d'un miler de llibres entre narrativa, assaig, història, pedagogia, biologia i d'"altres herbes"... Un espai singularment plaent d'una caseta prou acollidora per ella mateixa. L'únic problema d'aquesta habitació és que és sota teulada (com totes les golfes, altrament), cosa que implica que a l'estiu hi fa una calor prou considerable.

1 comentari:

Editor ha dit...

Ben tornat! Esperàvem amb delit les actualitzacions del bloc i les nones estones que passem mirant les fotos i llegint els textos. Salut i molts ànims desde Girona.