dimecres, 14 de març del 2018

Secció de tancs T-26 feixistes


Spanish Nationalist T-26 tank platoon
Minairons, UM i S-Model, escala 1/72 (=20mm)

Igual com ja havia fet temps enrere amb una secció de tancs T-26 republicans, quan m'ha arribat l'hora de fer una unitat d'aquests mateixos tancs per al bàndol enemic, he mirat de barrejar peces de tancs d'una i altra procedència, per tal d'incrementar-ne la personalització mantenint-ne un aspecte més o menys semblant. Un dels tancs ve de força temps enrere (possiblement per això, els colors que llueix divergeixen una mica de la resta). És un producte de modelisme de l'antiga marca ucraïnesa UM i porta tripulant de metall, d'Anthony Barton (AB). A la foto anterior, el podeu veure al centre, flanquejat pels altres dos tancs.

El que veieu en primer terme a la foto de dalt, verd tot ell, és un model híbrid amb la part superior del casc, el tren de rodament i la torreta de Minairons, mentre que el baix ventre és de S-Model. Contràriament, el tercer tanc (que a la foto de sota és a la dreta) és una hibridació inversa, amb la part superior del casc i el tren de rodament de S-Model, mentre que la part ventral del casc i la torreta són de Minairons.

Aquesta unitat de procedència tan heterogènia em va servir de pretext per a experimentar els diversos esquemes d'identificació dels T-26 feixistes, a base de bandes rojigualdas en diferents ubicacions, i aspes negres sobre blanc o blanques sobre negre cobrint part o tot el sostre de la torreta. Les calcomanies són de Minairons també.